Spring naar content

veelgestelde vragen over de inspiratiedag

Group 1457d
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

Antwoorden op de meest gestelde vragen vind je hier. Voor andere vragen kun je terecht bij Joke Broer, specialist leren & ontwikkelen van Fantaziehuis. Ze is bereikbaar via j.broer@fantaziehuis.nl

Het is helaas niet mogelijk om op twee studiedagen aanwezig te zijn. Je bent van harte welkom op de inspiratiedag voor de BSO.

Alle medewerkers die in dienst zijn bij Fantaziehuis zijn van harte welkom. Dit zijn dus ook medewerkers van de flexpool, medewerkers met een 0-uren contract en zijn van harte welkom.

Deze dag: daar wil je echt bij zijn! Je aanwezigheid is deze dag verplicht voor alle medewerkers en vaste inhuur. Dit omvat oproepkrachten met nul uren overeenkomst, medewerkers invalpool en pedagogisch medewerkers die op oproepbasis bij Fantaziehuis in dienst zijn.

De workshops zijn op maat afgestemd op kinderdag- en peuteropvang en buitenschoolse opvang. Het is helaas niet mogelijk om aan te sluiten op ‘de andere inspiratiedag’.

Deze dag is speciaal voor alle vaste medewerkers van Fantaziehuis. Helaas is er geen plek voor stagiaires en zzp’ers.

Je mag 8 uur schrijven voor deze dag. Is het voor jou geen reguliere werkdag? Dan gelden deze uren als bufferuren.

Je krijgt je reiskosten die dag gewoon vergoed als woon- werkverkeer. Je kunt dit aangeven via de declaraties in AFAS.

We maken je graag blij! Dus de hele dag ben je voorzien van drinken & lekker eten. Al het eten is vegetarisch & halal. Heb je andere dieetwensen? Dat horen we graag vooraf. Je kunt je dieetwensen bij je aanmelding doorgeven.

Al het eten is die dag vegetarisch & halal. Andere dieetwensen horen we graag vooraf. Je kunt deze doorgeven bij de aanmelding van de workshops.

We houden zoveel mogelijk rekening met je voorkeuren. Mocht het niet lukken je op de gewenste workshop in te plannen, word je automatisch ingedeeld op een open plek.

Op de dag zelf krijg je bij ontvangst te horen welke workshop je die dag kunt volgen.

De indeling is definitief. In verband met het beperkt aantal deelnemers per workshop is wisselen of ruilen helaas niet mogelijk.

Er worden deze dag opnames en foto’s gemaakt voor op social media & website. Bij je contract heb je getekend voor toestemming hiervoor. Heb je toch bezwaar om herkenbaar in beeld te komen? Je kunt dit op de dag zelf aangeven bij de ontvangstbalie.

Trek vooral iets gemakkelijks aan waar je je goed in voelt.

Het programma vindt deels buiten plaats. Zorg bij koud weer voor een extra trui of regenkleding. Wandelschoenen zijn handig!

Er is voldoende parkeergelegenheid.

Je kunt het beste parkeren bij Het Stroomhuis, Van Pallandtweg 1, Neerijnen. Volg de pijlen en binnen 7 minuten sta je voor het Kasteel.

Er is vast een collega die nog een plekje voor je vrij heeft in de auto. Vraag of je mee kunt rijden.

Is er toch geen plekje beschikbaar? Het OV biedt uitkomst. Neem de bus vanaf Station Geldermalsen of huur een OV-fiets op station Zaltbommel. Meer informatie vind je op de 9292.nl.

Voor de beste route kun je gebruik maken van www.routenet.nl. Gebruik als adres Van Pallandtweg 1, Neerijnen. Dit is het adres van de parkeergelegenheid.