FAQ voor inspiratiedag | Fantaziehuis
Spring naar content

veel gestelde vragen over de inspiratiedag

Group 1457d
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

Antwoorden op de veel gestelde vragen vind je hier. Voor andere vragen kun je terecht bij je teamleider.

Alle medewerkers die in dienst zijn bij Fantaziehuis zijn van harte welkom. We rekenen dus ook op medewerkers van de flexpool en medewerkers met een 0-uren contract.

Deze dag: daar wil je echt bij zijn! We rekenen op de aanwezigheid van alle medewerkers. Dit omvat ook oproepkrachten met nul uren overeenkomst, medewerkers invalpool en pedagogisch medewerkers die op oproepbasis bij Fantaziehuis in dienst zijn.

Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, neem dan uiterlijk 3 mei contact op met je teamleider.

Deze dag is speciaal voor alle vaste medewerkers van Fantaziehuis. Helaas is er geen plek voor stagiaires en zzp’ers.

Je mag 8 uur schrijven voor deze dag. Is het voor jou geen reguliere werkdag? Dan gelden deze uren als bufferuren.

Je krijgt je reiskosten die dag gewoon vergoed als woon- werkverkeer. Je kunt dit aangeven via de declaraties in AFAS.

We maken je graag blij! Dus de hele dag ben je voorzien van drinken & lekker eten. Al het eten is vegetarisch & halal. Heb je andere dieetwensen? Dat horen we graag vooraf.

Je kunt je dieetwensen bij het doorgeven van je voorkeur van de workshops aangeven.

Al het eten is die dag vegetarisch & halal. Andere dieetwensen horen we graag vooraf. Je kunt deze doorgeven bij de aanmelding van de workshops.

Je kunt je dieetwensen bij het doorgeven van je voorkeur van de workshops aangeven.

We houden zoveel mogelijk rekening met je voorkeuren. Mocht het niet lukken je op de gewenste workshop in te plannen, word je automatisch ingedeeld op een open plek.

Op de dag zelf krijg je bij ontvangst te horen welke workshops je die dag kunt volgen.

De indeling is definitief. In verband met het beperkt aantal deelnemers per workshop is wisselen of ruilen helaas niet mogelijk.

Er worden deze dag opnames en foto’s gemaakt voor op social media & website. Ook is er een filmcrew aanwezig die een after-movie maakt. Bij je contract heb je getekend voor toestemming hiervoor. Heb je toch bezwaar om herkenbaar in beeld te komen? Je kunt dit op de dag zelf aangeven bij de ontvangstbalie.

Trek vooral iets gemakkelijks aan waar je je goed in voelt.

Het programma vindt deels buiten plaats. Zorg bij koud weer voor een extra trui of regenkleding. Wandelschoenen zijn handig!

Er is beperkte parkeergelegenheid. We vragen je zoveel mogelijk te carpoolen.

Je kunt de auto beste parkeren bij Het Stroomhuis, Van Pallandtweg 1, Neerijnen. Volg de aangegeven route en binnen 7 minuten sta je voor Kasteel Neerijnen.

Er is vast een collega die nog een plekje voor je vrij heeft in de auto. Probeer zoveel mogelijk te carpoolen en vraag of je mee kunt rijden.

Is er toch geen plekje beschikbaar? Het OV biedt uitkomst. Neem de bus vanaf Station Geldermalsen of huur een OV-fiets op station Zaltbommel. Meer informatie vind je op de 9292.nl.

Voor de beste route kun je gebruik maken van www.routenet.nl. Gebruik als adres Van Pallandtweg 1, Neerijnen. Dit is het adres van de parkeergelegenheid.