Spring naar content
  • groene beleeftuin
  • kleinschalig
  • lokale samenwerking

Kinderdagopvang

Group 1457d
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

Bij Fantaziehuis Bunnik voelen kinderen zich snel thuis vanwege de vertrouwde sfeer. Onze uitdagende groene beleeftuin is een geliefd onderdeel bij de kinderen. We hebben een aparte babyweide, een peutertuin en een verkeersplein waar kinderen kunnen fietsen.

Regelmatig gaan wij met de peuters op bezoek naar Dagcentrum Utrecht oost (D.U.O). Hier ondernemen we een leuke activiteit met mensen met dementie. Een mooie manier om jong en oud nader tot elkaar te brengen.

Als enige van alle kinderdagverblijven in Bunnik hebben wij een 3+-groep. Zo krijgen kinderen de beste voorbereiding op de basisschool.

“Wij zijn een kleinschalig & knus kinderdagverblijf”

Angelique Pouw, teamleider

 

Praktische info

  •  drie verticale groepen

Als enige van alle kinderdagverblijven in Bunnik hebben wij een 3+-groep, waar kinderen op een prikkelende manier worden voorbereid de basisschool. Wij zorgen ervoor dat de spannende overgang van de kinderdagopvang naar de basisschool vloeiend verloopt.

Maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

De GGD sprak positief over de werking binnen de peutergroep: “De beroepskrachten geven de kinderen passende uitleg aanwijzingen en correcties. Zij geven het kind daarbij autonomie om zelf te kiezen of mee te denken”

Check hier voor extra informatie over onze locatie en de inspectierapporten van de GGD

 

 

Een dag op het kinderdagverblijf

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 6