Fantaziehuis De Eikenboom | Fantaziehuis https://fantaziehuis.nl/wp-content/uploads/2021/11/Fantaziehuis_logo_do_Fantaziehuis-logo-payoff.svg
Spring naar content
 • christelijk
 • sportief
 • talentontwikkeling

Buitenschoolse opvang

Fantaziehuis De Eikenboom

Salland 2 Huizen 1274 KL

ook beschikbaar op deze locatie: Peuteropvang

Group 1457d
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

Per direct plekken beschikbaar!
➜ Woensdag (4 tot 13 jaar)
➜ Donderdag & vrijdag (7+ kinderen)
Meld je kind direct aan!

Na schooltijd een leuke middag beleven: dat kan bij buitenschoolse opvang Fantaziehuis De Eikenboom. Het enthousiaste team biedt kinderen de leukste activiteiten aan. Kinderen mogen zelf kiezen of ze zin hebben om mee te doen. Af en toe nodigen we een gastdocent uit voor workshops. In de zomermaanden maken we graag een uitstapje: spelen in het park of zandkastelen bouwen op het strand.

Wij werken vanuit een christelijke levensvisie, met als uitgangspunt dat ieder kind uniek is. We helpen kinderen hun talent te ontdekken door in te spelen op hun interesses.

Ook tijdens de schoolvakanties en studiedagen valt er genoeg bij ons te beleven! Elke vakantie heeft zijn eigen uitdagende thema met creatieve en sportieve activiteiten. Zo maken we met de kinderen van elke vakantie een feestje. De vakantieopvang van De Vijgenboom vindt plaats op deze locatie.

Samen met peuteropvang Fantaziehuis De Eikenboom zijn wij gevestigd in de basisschool: PCBS de Ark. Kinderen op deze school hoeven het gebouw niet te verlaten om naar de buitenschoolse opvang te gaan. Ook werken we samen met de basisschool om zo de kinderen goed te kunnen begeleiden en ondersteunen in de ontwikkeling.

Praktische info

 • De welpengroep: verticale groep 4-13 jaar
 • De leeuwengroep: 7+ jaar

 • Buitenschoolse opvang (BSO):
  maandag t/m vrijdag: 14:00 tot 18:30 uur. In vakanties van 7:30 tot 18:30 uur.
 • Voorschoolse opvang (VSO):
  maandag t/m donderdag: 7:30 tot 8:30 uur.

De vakantieopvang voor zowel De Vijgenboom als De Eikenboom vindt plaats op deze locatie.

Een dag op de buitenschoolse opvang

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 6