Fantaziehuis De Flierefluiter https://fantaziehuis.nl/wp-content/uploads/2021/11/Fantaziehuis_logo_do_Fantaziehuis-logo-payoff.svg
Spring naar content
  • uitdagende groene buitenruimte
  • talentontwikkeling
  • kleinschalig

Kinderdagopvang

Fantaziehuis De Flierefluiter

Fluitakker 59 Bennekom 6721 ZE

ook beschikbaar op deze locatie: Buitenschoolse opvang

Group 1457d
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

Per direct plekken beschikbaar voor 1+ kinderen!
➜ Woensdag & vrijdag
Meld je kind direct aan!

Bij Fantaziehuis De Flierefluiter ontdekken kinderen in een vertrouwde omgeving de wereld om zich heen. We bieden verschillende activiteiten aan, afgestemd op de leeftijd en het ontwikkelingsniveau. Voor de peuters organiseren wij wekelijks peutergym. We hebben een speciaal mini-aanbod voor kinderen (3+ activiteiten) die binnenkort naar de basisschool gaan. Daarnaast organiseren we maandelijks ‘muziek op schoot’ voor de kinderen om lekker muzikaal bezig te zijn.

Kinderen vinden het leuk om te ravotten in onze mooie groene buitenruimte en lekker te spelen in de zandbak. In de moestuintjes helpen de kinderen met zaaien en oogsten. In de buitenkeuken maken ze de heerlijkste zandtaartjes. Af en toe bezoeken we een de markt zodat de kinderen hun omgeving beter leren kennen.

De Flierefluiter werkt samen met Centrum voor Jeugd en Gezien (CJG) in Ede. Het CJG staat altijd klaar voor vragen over opvoeding hebben of pedagogisch advies. Medewerkers van CJG komen regelmatig langs voor een spreekuur of ouderavond.

Deze kinderdagopvang in Bennekom zit onder één dak met de buitenschoolse opvang. Als kinderen 4 jaar worden, kunnen ze gebruik maken van naschoolse opvang in dezelfde vertrouwde omgeving

“Wij hebben een uitdagende groene buitenruimte en een huiselijke sfeer waardoor de kinderen zich snel thuis voelen.”

Mattanja Buitenhuis, teamleider

 

Praktische info

Er zijn 3 verticale groepen.

Maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur.

Een dag op het kinderdagverblijf

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 6