Fantaziehuis De Groene Ark | Fantaziehuis https://fantaziehuis.nl/wp-content/uploads/2021/11/Fantaziehuis_logo_do_Fantaziehuis-logo-payoff.svg
Spring naar content
 • christelijk
 • uitdagende omgeving
 • talentontwikkeling

Buitenschoolse opvang

Fantaziehuis De Groene Ark

Emmalaan 66, 3411 XJ Lopik

ook beschikbaar op deze locatie: Kinderdagopvang Peuteropvang

Group 1457d
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

In het centrum van Lopik staat Fantaziehuis De Groene Ark. Kinderen voelen zich hier al snel thuis vanwege de huiselijke sfeer. Vervelen is bij ons niet mogelijk want de pedagogisch medewerkers bedenken elke dag weer leuke en uitdagende activiteiten. Zo worden er regelmatig workshops georganiseerd en nodigen we af en toe een gastdocent uit. We werken vanuit een christelijke levensvisie, met als uitgangspunt dat ieder kind uniek is. We helpen kinderen hun talent te ontdekken door in te spelen op hun interesses. Ook onze thema’s sluiten hierop aan.

Ook tijdens de schoolvakanties en studiedagen valt er genoeg bij ons te beleven! Elke vakantie heeft zijn eigen uitdagende thema met creatieve en sportieve activiteiten. We gaan graag verkoeling zoeken met de kinderen bij zwembad Lobeke. Zo maken we met de kinderen van elke vakantie een feestje.

Buitenschoolse opvang Fantaziehuis De Groene Ark is onderdeel van Kindcentrum Lopik: Samen met de peuteropvang Fantaziehuis De Groene Ark en kinderopvang De Groene Ark vormen wij een kindcentrum. Op deze manier kunnen wij kinderen van 0 tot 13 jaar opvangen in één gebouw. Dat heeft veel voordelen. Kinderen zijn hier van kleins af aan al vertrouwd. Voor ouders brengt dat veel gemak.

“We hebben verschillende thema-lokalen met de leukste activiteiten.”

Mandy Bont, teamleider

Praktische info

Er zijn 2 groepen.

 • Buitenschoolse opvang
  Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 14:15 tot 18:30 uur.
  Woensdag: 12:00 tot 18:30
 • Voorschoolse opvang (VSO)
  Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 07:30 tot 08:30
  Woensdag: 07:30 tot 08:30

Een dag op de buitenschoolse opvang

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 6