Fantaziehuis De Groene Ark | Fantaziehuis https://fantaziehuis.nl/wp-content/uploads/2021/11/Fantaziehuis_logo_do_Fantaziehuis-logo-payoff.svg
Spring naar content
  • speelrijke omgeving
  • VVE
  • uitdagend activiteitenaanbod

Peuteropvang

Fantaziehuis De Groene Ark

Emmalaan 66, 3411 XJ Lopik

ook beschikbaar op deze locatie: Kinderdagopvang Buitenschoolse opvang

Group 1457d
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

Bij peuteropvang Fantaziehuis De Groene Ark krijgen kinderen van 2 tot 4 jaar op een speelse en leerzame manier een voorbereiding op de basisschool. We werken met een methodiek voor voor-en vroegschoolse educatie (VVE) voor peuters die extra stimulering in hun ontwikkeling kunnen gebruiken. Het programma Uk & Puk laat peuters actief spelen, ontdekken en groeien. Zo helpen we kinderen hun talent te ontdekken. Ook onze thema’s sluiten hierop aan. Regelmatig gaan we buiten op ontdekkingstocht. Dan brengen we een bezoek aan de bibliotheek of maken een uitstapje naar de speeltuin.

Peuteropvang De Groene Ark bevindt zich in basisschool De Regenboog. Samen met buitenschoolse opvang De Groene Ark en kinderdagopvang De Groene Ark vormen wij een kindcentrum. Op deze manier kunnen wij kinderen van 0 tot 13 jaar opvangen in één en hetzelfde gebouw. Dat heeft veel voordelen. Kinderen zijn hier van kleins af aan al vertrouwd. Voor ouders brengt dat veel gemak.

“Ons ervaren team stimuleert de ontwikkeling van elke peuter.”

Mandy Bont, teamleider

 

Praktische info

Op deze kleinschalige peuteropvang vangen we peuters op in één groep.

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 08.30 tot 12.30.

Een dag op de peuteropvang

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 6