Spring naar content
  • christelijk
  • uitdagende groene omgeving
  • ontwikkelingsgericht werken

Kinderdagopvang

ook beschikbaar op deze locatie: Buitenschoolse opvang Peuteropvang

Group 1457d
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

In het centrum van Lopik staat Fantaziehuis De Groene Ark. Wij zijn een kleinschalig kinderdagverblijf met een huiselijke sfeer. Onze natuurlijke buitenruimte zorgt voor uren speelplezier. In de moestuin zaaien we zaadjes, geven water en kijken of er al iets begint te groeien.

We gaan er graag op uit. Zo leren de kinderen hun omgeving steeds beter kennen. Regelmatig gaan we op bezoek bij de bewoners van woonzorgcentrum De Schutse. Elke donderdag lopen we naar de gymzaal voor een les peutergym.

We werken vanuit een christelijke levensvisie, met als uitgangspunt dat ieder kind uniek is. We helpen kinderen hun talent te ontdekken door in te spelen op hun interesses. Ook onze thema’s sluiten hierop aan.

Kinderopvang Fantaziehuis De Groene Ark is onderdeel van Kindcentrum Lopik: Samen met de peuteropvang Fantaziehuis De Groene Ark en buitenschoolse Fantaziehuis De Groene Ark vormen wij een kindcentrum. Op deze manier kunnen wij kinderen van 0 tot 13 jaar opvangen in één gebouw. Dat heeft veel voordelen. Kinderen zijn hier van kleins af aan al vertrouwd. Voor ouders brengt dat veel gemak.

“De vaste medewerkers, de gezellige omgeving en een nauwe samenwerking met de ouders maken dit een fijne plek!”

Laura Koldenhof, teamleider

Praktische info

Er zijn 3 groepen.

Maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30 uur.

Een dag op het kinderdagverblijf

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 6