Fantaziehuis De Groene Ark | Fantaziehuis https://fantaziehuis.nl/wp-content/uploads/2021/11/Fantaziehuis_logo_do_Fantaziehuis-logo-payoff.svg
Spring naar content
  • christelijk
  • uitdagende groene omgeving
  • ontwikkelingsgericht werken

Kinderdagopvang

ook beschikbaar op deze locatie: Buitenschoolse opvang Peuteropvang

Group 1457d
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

Per direct plekken beschikbaar op ons kinderdagverblijf!
Meld je kind direct aan!

In het centrum van Lopik staat Fantaziehuis De Groene Ark. Wij zijn een kleinschalig kinderdagverblijf met een huiselijke sfeer. Onze natuurlijke buitenruimte zorgt voor uren speelplezier. Voor baby’s is er zelfs een speciale baby tuin aanwezig, waarin zij zich rustig kunnen ontwikkelen en spelen. In de moestuin zaaien we zaadjes, geven water en kijken of er al iets begint te groeien. Regelmatig gaan we buiten het kinderdagverblijf op ontdekkingstocht. Dan brengen we een bezoek aan de bibliotheek of maken een uitstapje naar het winkelcentrum. Zo leren de kinderen hun omgeving steeds beter kennen.

We werken vanuit een christelijke levensvisie, met als uitgangspunt dat ieder kind uniek is. We helpen kinderen hun talent te ontdekken door in te spelen op hun interesses. Ook onze thema’s sluiten hierop aan.

Kinderopvang Fantaziehuis De Groene Ark is onderdeel van Kindcentrum Lopik: Samen met de peuteropvang Fantaziehuis De Groene Ark en buitenschoolse Fantaziehuis De Groene Ark vormen wij een kindcentrum. Op deze manier kunnen wij kinderen van 0 tot 13 jaar opvangen in één gebouw. Dat heeft veel voordelen. Kinderen zijn hier van kleins af aan al vertrouwd. Voor ouders brengt dat veel gemak.

“Met een hecht team staan we elke dag voor de kinderen klaar.”

Mandy Bont, teamleider

Praktische info

Er zijn 3 groepen.

Maandag t/m vrijdag: 07:30 tot 18:30 uur.

Een dag op het kinderdagverblijf

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 6