Spring naar content
  • persoonlijk
  • kleinschalig
  • veel sport & spel

Buitenschoolse opvang

Fantaziehuis De Linge

Jeugdlaan 2C 4153 BE Beesd

ook beschikbaar op deze locatie: Peuteropvang

Group 1457d
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

Fantaziehuis De Linge biedt kinderen in Beesd een vertrouwde plek buiten schooltijd. We werken nauw samen met de St. Antoniusschool en de Lingelaar om het voor de kinderen zo fijn mogelijk te maken. De locatie is gelegen in multifunctioneel centrum Het Klokhuis, centraal gelegen tussen de twee scholen in. De groenzoom, de speelzoom en de grote gymzaal bieden volop mogelijkheden voor sport & spel voor alle leeftijden. Voor een afwisselend aanbod vol creatieve en muzikale activiteiten werken we met DoenKids, een activiteitendatabase vol ideeën. We sluiten met dit aanbod aan bij de wensen van de kinderen. Op die manier maken we samen er elke dag iets leuks van.

De medewerker van de buitenschoolse opvang is een vertrouwd gezicht voor de kinderen. Zij is in de ochtenden werkzaam in hetzelfde pand bij de peuteropvang Fantaziehuis De Knuffel. Dat maakt de overgang naar de buitenschoolse opvang voor de kinderen gemakkelijker en vertrouwd.

Ook tijdens de schoolvakanties en studiedagen valt er genoeg bij ons te beleven! Elke vakantie heeft zijn eigen uitdagende thema met creatieve en sportieve activiteiten. Zo maken we met de kinderen van elke vakantie een feestje.

Fantaziehuis De Linge opent op 6 maart 2023 haar deuren op de locatie waar nu de peuteropvang De Knuffel zich bevindt. Deze ruimte gaan we geschikt maken voor buitenschoolse opvang.

“Deze locatie biedt volop mogelijkheden voor sport & spel. Daar maken we met de kinderen graag elke dag gebruik van!”

Marion Mögelin, teamleider a.i.

Praktische info

Deze kleinschalige locatie biedt opvang aan kinderen van 4 tot 12 jaar in een verticale groep.

Deze locatie werkt samen met

 

Buitenschoolse opvang
De buitenschoolse opvang is open op maandag, dinsdag en donderdag.

De openingstijden zijn van van 14:30 tot 18:00 uur.

een dag op de buitenschoolse opvang

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 6