Fantaziehuis De Moestuin https://fantaziehuis.nl/wp-content/uploads/2021/11/Fantaziehuis_logo_do_Fantaziehuis-logo-payoff.svg
Spring naar content
  • buiten
  • huiselijk
  • aandacht voor plant & dier

Kinderdagopvang

Fantaziehuis De Moestuin

Jeudestraat 80a 4011 GM Zoelen

Group 1457d
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

Fantaziehuis De Moestuin is een heerlijke plek voor de kinderen. Binnen is het warm en huiselijk. De inrichting is gezellig en knus, zodat de kinderen zich direct thuis voelen. We halen buiten graag naar binnen met verschillende ontdekhoeken voor de kinderen.

Onze groep grenst direct aan de grote tuin. We zetten vaak de deuren open en gaan dan met de kinderen naar buiten. Daar valt van alles te beleven: er is volop ruimte om lekker te spelen en te bewegen. De moestuin maakt het extra interessant! Die verzorgen we samen met de kinderen. Hier kunnen ze zelf ervaren hoe alles buiten groeit en bloeit: we nemen ze mee van zaaien tot oogst. Zo laten we ze kennismaken met de natuur.

“Vertrouwen in hun mogelijkheden.
Ruimte om te worden wat ze kunnen zijn.
En vooral het geloof in zichzelf.

Bij ons in de opvang is het zoals thuis. Een kind mag kind zijn zoals het is en wij begeleiden de weg naar groter worden. Alles in hun eigen tempo, met waar nodig wat hulp en enthousiaste aanmoediging. We spelen en leren elke dag.”

Wendy Smid, teamleider

Praktische info

Deze kleinschalige locatie kent 1 verticale groep voor kinderen van 0-4 jaar.

  • Maandag, dinsdag & donderdag (7.30 tot 18.00 uur).

Bij voldoende animo openen we ook op woensdag en vrijdag onze deuren voor de kinderen.

Een dag op het kinderdagverblijf

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 6