Fantaziehuis De Plantage | Fantaziehuis https://fantaziehuis.nl/wp-content/uploads/2021/11/Fantaziehuis_logo_do_Fantaziehuis-logo-payoff.svg
Spring naar content
  • uitdagende speelruimte
  • talentontwikkeling
  • onderdeel kindcentrum

Peuteropvang

ook beschikbaar op deze locatie: Buitenschoolse opvang

Group 1457d
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

Fantaziehuis De Plantage is gevestigd in een nieuw en veelzijdig pand. Kinderen worden hier gestimuleerd samen te groeien en te leren. Wij werken met thema’s en uitdagende activiteiten om kinderen voor te bereiden op de basisschool.

De peuteropvang is onderdeel van kindcentrum de Plantage waarbinnen een basisschool, peuter- en buitenschoolse opvang plaatsvinden. Hier kunnen kinderen van verschillende leeftijden (2-12 jaar) in een veilige omgeving met elkaar opgroeien, spelen, leren en ontwikkelen.

Op deze locatie werken we met methodiek voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Dit programma is speciaal voor kinderen die extra stimulering nodig hebben om zo alle kinderen een gelijke kans op ontwikkeling te bieden.

“Dit prachtige nieuwe pand is ruim opgezet, heeft veel licht en heeft een grote buitenruimte. En wanneer het weer het niet toelaat is er binnen in de grote gymzaal en in de nieuwe keuken genoeg te doen, voor kinderen jong en oud.”

Diana van Horssen, teamleider

Praktische info

Er is 1 groep van 2 tot en met 4 jaar

De peuteropvang is geopend voor kinderen die gaan starten op Kindcentrum de Plantage.

 

Maandag t/m vrijdag: 08.30 uur tot 12.30 uur (VVE).

Een dag op de peuteropvang

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 6