Fantaziehuis De Plantage | Fantaziehuis https://fantaziehuis.nl/wp-content/uploads/2021/11/Fantaziehuis_logo_do_Fantaziehuis-logo-payoff.svg
Spring naar content
  • talentontwikkeling
  • kindcentrum
  • uitdagende buitenruimte

Buitenschoolse opvang

ook beschikbaar op deze locatie: Peuteropvang

Group 1457d
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

Samen met vriendjes en vriendinnetjes van de basisschool in een vertrouwde omgeving spelen na schooltijd. Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen naar hartenlust hun talenten ontdekken op buitenschoolse opvang De Plantage. We stemmen met de school activiteiten af en maken zo onderwijs en opvang nóg leuker.

Onze buitenschoolse opvang is onderdeel van kindcentrum De Plantage waarbinnen ook een basisschool en peuteropvang plaatsvinden. Hier kunnen kinderen van verschillende leeftijden (2-12 jaar) in een veilige omgeving met elkaar opgroeien, spelen, leren en ontwikkelen. Het is met recht een centrum voor kinderen.

Elke vakantie heeft zijn eigen uitdagende thema met creatieve en sportieve activiteiten. Samen maken we met de kinderen van elke vakantie een feestje.

“Dit prachtige nieuwe pand is ruim opgezet, heeft veel licht en heeft een grote buitenruimte. En wanneer het weer het niet toelaat is er binnen in de grote gymzaal en in de nieuwe keuken genoeg te doen, voor kinderen jong en oud.”

Diana van Horssen, teamleider

Praktische info

  • 2 groepen vanaf 4 tot en met 12 jaar

Deze buitenschoolse opvang vangt kinderen op van Kindcentrum de Plantage

Buitenschoolse opvang

  • Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag na schooltijd en in de schoolvakanties geopend tot 18 uur.
  • Tijdens de vakanties zijn we geopend van 7:00 – 18:00 uur

Een dag op de buitenschoolse opvang

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 6