Spring naar content
  • christelijk
  • grote buitenruimte
  • talentontwikkeling

Buitenschoolse opvang

Group 1457d
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

Na schooltijd een leuke middag beleven: dat kan bij buitenschoolse opvang Fantaziehuis De Vijgenboom. Het enthousiaste team biedt kinderen de leukste activiteiten aan. Kinderen mogen zelf kiezen of ze zin hebben om mee te doen. Af en toe nodigen we een gastdocent uit voor workshops. In de zomermaanden maken we graag een uitstapje: spelen in het park of zandkastelen bouwen op het strand.

Wij werken vanuit een christelijke levensvisie, met als uitgangspunt dat ieder kind uniek is. We helpen kinderen hun talent te ontdekken door in te spelen op hun interesses.

Ook tijdens de schoolvakanties en studiedagen valt er genoeg bij ons te beleven! Elke vakantie heeft zijn eigen uitdagende thema met creatieve en sportieve activiteiten. Zo maken we met de kinderen van elke vakantie een feestje. De vakantieopvang van De Vijgenboom vindt plaats op de locatie van De Eikenboom.

Deze locatie ligt naast PCBS de Ark. Kinderen op deze school hoeven niet ver te lopen om naar de buitenschoolse opvang te gaan. We beschikken overigens over een busje, waarmee we kinderen van andere scholen in Huizen kunnen ophalen.

“Onze locatie is uniek vanwege de groene en lichte omgeving en omdat we ons in de basisschool bevinden. Na schooltijd kunnen kinderen heerlijk spelen op het schoolplein met vriendjes”

Shanon Boekschoten, teamleider

 

Praktische info

Er is 1 groep: de hertengroep.

Maandag, dinsdag en donderdag van einde school tot 18:30 uur.

In de vakantie van 7:30 tot 18:30 uur en op locatie van De Eikenboom.

Een dag op de buitenschoolse opvang

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 6