Fantaziehuis De Vijgenboom | Fantaziehuis https://fantaziehuis.nl/wp-content/uploads/2021/11/Fantaziehuis_logo_do_Fantaziehuis-logo-payoff.svg
Spring naar content
  • christelijk
  • talentontwikkeling
  • speelrijke buitenomgeving

Buitenschoolse opvang

Fantaziehuis De Vijgenboom

Jacob v Wassenaerstraat 1 Huizen 1272 BP

Group 1457d
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

Per direct plekken beschikbaar!
➜ Maandag, dinsdag & donderdag (4-13 jarigen)
➜ Op woensdag: op locatie Fantaziehuis De Eikenboom
➜ In de vakantie: 07:30 tot 18:30, op locatie Fantaziehuis De Eikenboom
Meld je kind direct aan!

Na schooltijd een leuke middag beleven: dat kan bij buitenschoolse opvang Fantaziehuis De Vijgenboom. Het enthousiaste team biedt kinderen de leukste activiteiten aan. Kinderen mogen zelf kiezen of ze zin hebben om mee te doen. Af en toe nodigen we een gastdocent uit voor workshops. In de zomermaanden maken we graag een uitstapje: spelen in het park of zandkastelen bouwen op het strand.

Wij werken vanuit een christelijke levensvisie, met als uitgangspunt dat ieder kind uniek is. We helpen kinderen hun talent te ontdekken door in te spelen op hun interesses.

Ook tijdens de schoolvakanties en studiedagen valt er genoeg bij ons te beleven! Elke vakantie heeft zijn eigen uitdagende thema met creatieve en sportieve activiteiten. Zo maken we met de kinderen van elke vakantie een feestje. De vakantieopvang van De Vijgenboom vindt plaats op de locatie van De Eikenboom.

Deze locatie ligt naast PCBS de Ark. Kinderen op deze school hoeven niet ver te lopen om naar de buitenschoolse opvang te gaan. We beschikken overigens over een busje, waarmee we kinderen van andere scholen in Huizen kunnen ophalen.

Praktische info

Er is 1 groep: de hertengroep.

  • Maandag, dinsdag & donderdag: einde schooltijd tot 18:30 uur.
  • In de vakantie: 07:30 tot 18:30 uur, op de locatie van De Eikenboom.

Een dag op de buitenschoolse opvang

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 6