Fantaziehuis Dikkie Dik | Fantaziehuis
Spring naar content
  • talentontwikkeling
  • kleinschalig
  • buitenspeelplaats

Kinderdagopvang

Fantaziehuis Dikkie Dik

B.F. Suermanstraat 21/A Utrecht 3515 XK

Group 1457d
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

Klein, maar fijn! Dat is de beste omschrijving voor Fantaziehuis Dikkie Dik. Het ligt midden in Tuinwijk. De pedagogisch medewerkers bedenken de leukste activiteiten. Zo kunnen de kinderen veilig de wereld om zich heen ontdekken. Zodra het mooi weer is, gaan we samen naar buiten. We hebben een fijne buitenruimte voorzien van speeltoestellen en een aparte babyweide. Voor kinderen die liever buiten slapen, is er een Lutje Potje.

Elke dag krijgen de kinderen een warme maaltijd van Moekes Maaltijd,  producent van verse biologische maaltijden. Niet alleen de kinderen, maar ook de ouders zijn hierover heel enthousiast.

“Als we een kind een compliment geven, groeit het zelfvertrouwen. Het is mooi om een kind te helpen om zichzelf te ontwikkelen en de mooiste versie van henzelf te zijn.”

Silvia Treur, teamleider

 

Praktische info

  •  twee verticale groepen waar kinderen van 0 tot 4 jaar worden opgevangen.

Op die manier leren kinderen niet alleen rekening met elkaar te houden en voor elkaar te zorgen, maar leren ze ook van elkaar. Natuurlijk worden de activiteiten op de leeftijd en het leerniveau van de kinderen aangepast.

  • Maandag t/m vrijdag: 07.30 tot 18.30 uur.

Een dag op het kinderdagverblijf

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 6