Fantaziehuis De Flierefluiter | Fantaziehuis https://fantaziehuis.nl/wp-content/uploads/2021/11/Fantaziehuis_logo_do_Fantaziehuis-logo-payoff.svg
Spring naar content
  • uitdagende buitenruimte
  • talentonwikkeling
  • kleinschalig

Buitenschoolse opvang

Fantaziehuis De Flierefluiter

Fluitakker 59 Bennekom 6721 ZE

ook beschikbaar op deze locatie: Kinderdagopvang

Group 1457d
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

Kleinschalige buitenschoolse opvang in Bennekom met een huiselijke sfeer. Dat is Fantaziehuis De Flierefluiter. Na school is het bijna als thuiskomen voor de kinderen. Na een hapje en een drankje gaan we vaak samen naar buiten. Want de buitenruimte biedt voor elk kind wat wils. Binnen organiseren we leuke activiteiten. Van knutselprojecten, proefjes, koken tot yoga en muziekles. De kinderen mogen uiteraard ook zelf iets ondernemen in onze huiskamer.

Ook tijdens de schoolvakanties en studiedagen valt er genoeg bij ons te beleven! Elke vakantie heeft zijn eigen uitdagende thema met creatieve en sportieve activiteiten. Zo maken we met de kinderen van elke vakantie een feestje.

Deze buitenschoolse opvang in Bennekom zit onder één dak met de kinderdagopvang. Dat maakt het voor kinderen van 0-12 jaar een vertrouwde plek waar ze zich thuis voelen.

“Wroeten in de moestuin, appels plukken van de eigen appelboom, koken, knutselen, voetballen in de voetbalkooi. Onze BSO verveelt nooit!”

Mattanja Buitenhuis, teamleider

Praktische info

Er is 1 groep voor kinderen van 4 tot en met 12.

De buitenschoolse opvang biedt opvang voor deze scholen:

  • Maandag, dinsdag en donderdag: 14.00 tot 18.30 uur
  • Vrijdag: 12.00 tot 18.30 uur
  • Woensdag gesloten

Check hier voor extra informatie over onze locatie en de inspectierapporten van de GGD 

Ook de GGD merkte de fijne sfeer binnen onze buitenschoolse opvang op: “Er is een aangename sfeer in de groep. De meeste kinderen tonen in hun gedrag dat ze zich op hun gemak voelen.”

Een dag op de buitenschoolse opvang

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 6