Spring naar content
  • creatief
  • authentiek
  • betrokken

Buitenschoolse opvang

Group 1457d
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

Een zinnenprikkelende en vertrouwde plek waar kinderen het fijn vinden om buiten schooltijd te vertoeven: dat is Fantaziehuis Johan de Witt.

Kinderen hebben de keuze uit een breed scala van activiteiten in een inspirerende omgeving. Van heerlijk buiten spelen tot smakelijk koken, van wegzakken op de bank met een avontuurlijk boek tot het bedenken van je eigen theatervoorstelling. Bij ons hebben kinderen de vrije keuze. De pedagogisch medewerkers sluiten aan bij hun belevingswereld. Op deze manier stimuleren wij de creativiteit van elk kind.

Ook tijdens de schoolvakanties en studiedagen valt er genoeg bij ons te beleven! Elke vakantie heeft zijn eigen uitdagende thema met creatieve en sportieve activiteiten. Zo maken we met de kinderen van elke vakantie een feestje.

“Waar ik echt van kan genieten? Het zien en horen van kinderen die helemaal opgaan in hun spel. Dat ervaar ik als de mooie geluksmomenten.”

Deirdre van den Boogaard, teamleider

 

Praktische info

BSO Johan de Witt heeft de volgende groepen:

  • De Groene Parkieten: leeftijd 4 t/m 7 jaar
  • De Gele Kanaries: verticale groep
  • De Rode Kardinalen: leeftijd 7 t/m 12 jaar

Deze locatie verzorgt buitenschoolse opvang voor kinderen van de Johan de Witt school.

Maandag, dinsdag en donderdag.

Op woensdag en vrijdag worden de kinderen opgevangen bij locatie Victor Hugo. Net als tijdens vakanties en studiedagen van beide scholen.

In de vakanties en op de studiedagen van de scholen zijn wij open van 08.00 uur tot 18.30 uur.

Een dag op de buitenschoolse opvang

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 6