Fantaziehuis Polsbroek | Fantaziehuis https://fantaziehuis.nl/wp-content/uploads/2021/11/Fantaziehuis_logo_do_Fantaziehuis-logo-payoff.svg
Spring naar content
  • zelfontwikkeling
  • samenwerking school
  • uitdagende buitenruimte

Peuteropvang

Group 1457d
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

Per direct plekken beschikbaar!
➜ Dinsdag & vrijdag
Meld je kind direct aan!

Bij Fantaziehuis Polsbroek bieden we kinderen van 2 tot 4 jaar spelenderwijs de voorbereiding op het basisonderwijs. Voor alle peuters bieden we het activiteitenprogramma Uk & Puk. Kinderen die extra stimulering in hun ontwikkeling kunnen gebruiken bieden we voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Zo krijgen alle peuters in Lopikerkapel de beste voorbereiding op de basisschool.

We werken vanuit een christelijke levensvisie, met als uitgangspunt dat ieder kind uniek is. We helpen kinderen hun talent te ontdekken door in te spelen op hun interesses. Ook onze thema’s sluiten hierop aan. Regelmatig gaan we op ontdekkingstocht in de omgeving. Dan maken we uitstapjes naar de appelboomgaard of de bibliotheek.

Onze peuteropvang is gevestigd in de christelijke basisschool Eben Haezer. Kinderen zijn hier van kleins af aan al vertrouwd. Voor ouders brengt dat veel gemak.

“Onze medewerkers helpen elke peuter verder in de ontwikkeling.”

Mandy Bont, teamleider

 

Praktische info

Deze kleinschalige locatie heeft één groep.

  • Dinsdag & vrijdag: 08:30 tot 12:30 uur.

Een dag op de peuter opvang

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 6