Fantaziehuis Pompidou | Fantaziehuis
Spring naar content
  • uitdagende buitenruimte
  • kleinschalig
  • ruime speelhal

Kinderdagopvang

Group 1457d
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

Per direct plekken beschikbaar!
➜ Maandag t/m vrijdag (0 t/m 4 jaar)
Meld je kind direct aan!

Bij Fantaziehuis Pompidou valt voor elk kind iets leuks te beleven. Deze locatie kent een zee van speelruimte. Elke groep heeft een eigen buitenruimte. In de zomer spelen we buiten in de schaduw. Bij slecht weer leven de kinderen zich graag uit in onze binnenspeelruimte. In de hal mag zelfs gefietst worden.  In de aparte leesruimte komen kinderen graag tot rust.

Kinderdagverblijf Pompidou kent 2 groepen, ieder met een eigen karakter. De babygroep is een rustige groep met veel structuur. In de levendige peutergroep leren we de kinderen omgaan met zelfstandigheid als voorbereiding op de basisschool.

Wij werken met de Piramide methode. Dit houdt in dat we met de kinderen activiteiten binnen een bepaald thema ondernemen. Hierbij houden we rekening met de leeftijd en het ontwikkelingsniveau. Er valt bij ons dus genoeg te ontdekken.

“Samen met het team bieden wij opvang in een leerzame, creatieve en huislijke sfeer aan. Waar elk kind als een individu gezien wordt  en zichzelf op zijn of haar manier kan ontwikkelen.”

Mariette van der Linden, teamleider

Praktische info

  • Siep: babygroep 0 tot 2 jaar
  • Cato: peutergroep 2 tot 4 jaar

Maandag t/m vrijdag: 07.00 tot 18.00 uur.

Een dag op het kinderdagverblijf

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 6