Fantaziehuis Prins Maurits | Fantaziehuis https://fantaziehuis.nl/wp-content/uploads/2021/11/Fantaziehuis_logo_do_Fantaziehuis-logo-payoff.svg
Spring naar content
 • gezamenlijke activiteiten
 • alles onder 1 dak
 • ruime buitenruimte

Buitenschoolse opvang

Fantaziehuis Prins Maurits

hooijbeestje 2 Tiel 4007 HD

ook beschikbaar op deze locatie: Kinderdagopvang Peuteropvang

Group 1457d
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

Per direct plekken beschikbaar!
➜ Vrijdag
Meld je kind direct aan!

Na schooltijd worden kinderen bij Fantaziehuis Prins Maurits opgevangen door een enthousiast en betrokken team. De kinderen komen in hun vrije tijd, dus zorgen we voor leuke en gezellige activiteiten. Dit doen wij aan de hand van draaiboeken van DoenKids. Hiermee kunnen we de leukste activiteiten organiseren.

Ook tijdens de schoolvakanties en studiedagen valt er genoeg bij ons te beleven! Elke vakantie heeft zijn eigen uitdagende thema met creatieve en sportieve activiteiten. Zo maken we met de kinderen van elke vakantie een feestje. Op deze locatie is voorschoolse opvang ook beschikbaar.

Het kinderdagverblijf is onderdeel van integraal kindcentrum Prins Maurits waar ook peuteropvang Prins Maurits, kinderopvang Prins Maurits en basisschool Prins Maurits zijn gevestigd. Er is een nauwe samenwerking tussen de leerkrachten en pedagogische medewerkers, waardoor regelmatig overleg plaatsvindt. Op deze manier dragen ze bij aan een kwalitatief goede speel- en leeromgeving voor jonge kinderen voor kinderen van 0-13 jaar.

“Grote ruimtes met veel spelmateriaal en de geweldige buitenruimte kenmerken onze BSO. De medewerkers zijn betrokken en proberen van iedere middag of vakantiedag iets bijzonders te maken. De ligging in school is perfect!”

Angela Vrijhof, teamleider

Praktische info

 • Groep Floddertje: voor kinderen van 4 tot 8 jaar
 • Groep High Five: voor kinderen vanaf 7 jaar

op woensdag en vrijdag biedt deze locatie alleen opvang aan kinderen van basisschool Prins Maurits.

 • Buitenschoolse opvang
  Maandag t/m vrijdag: 14.00 tot 18.00 uur.
  Op woensdag & vrijdag biedt deze locatie alleen opvang aan kinderen van basisschool Prins Maurits.
 • Voorschoolse opvang
  Op maandag, dinsdag, woensdag & donderdag bieden we voorschoolse opvang. Ouders kunnen kiezen uit opvang vanaf 7:00 uur of 7:30 uur tot start van de schooldag.

De kinderen worden lopend naar school gebracht als zij gebruik maken van basisschool Prins Maurits, de Waaijer, de Bataaf of Rotondaschool.

Een dag op de buitenschoolse opvang

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 6