Spring naar content

Buitenschoolse opvang

ook beschikbaar op deze locatie: Kinderdagopvang Peuteropvang

Group 1457d
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

Na schooltijd worden kinderen bij Fantaziehuis Prins Maurits opgevangen door een enthousiast en betrokken team. De kinderen komen in hun vrije tijd, dus zorgen we voor leuke en gezellige activiteiten. Dit doen wij aan de hand van draaiboeken van DoenKids. Hiermee kunnen we de leukste activiteiten organiseren.

Ook tijdens de schoolvakanties en studiedagen valt er genoeg bij ons te beleven! Elke vakantie heeft zijn eigen uitdagende thema met creatieve en sportieve activiteiten. Zo maken we met de kinderen van elke vakantie een feestje. Op deze locatie is voorschoolse opvang ook beschikbaar.

Het kinderdagverblijf is onderdeel van integraal kindcentrum Prins Maurits waar ook peuteropvang Prins Maurits, kinderopvang Prins Maurits en basisschool Prins Maurits zijn gevestigd. Er is een nauwe samenwerking tussen de leerkrachten en pedagogische medewerkers, waardoor regelmatig overleg plaatsvindt. Op deze manier dragen ze bij aan een kwalitatief goede speel- en leeromgeving voor jonge kinderen voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Praktische info

  • Kinderen tussen de 8-12 jaar
  • Kinderen tussen de 4-7 jaar

  • BSO: maandag , dinsdag en donderdag: van 14.00 uur tot 18.00 uur
    Woensdag en vrijdag: van 12.00 uur tot 18.00 uur
  • VSO: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 07:00-08:30 of 07:30-08:30 uur. De kinderen worden lopend naar school gebracht als zij gebruik maken van basisschool Pr. Maurits, de Waaijer, de Bataaf of Rotondaschool.

Een dag op de buitenschoolse opvang

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 6