Fantaziehuis Prins Maurits | Fantaziehuis https://fantaziehuis.nl/wp-content/uploads/2021/11/Fantaziehuis_logo_do_Fantaziehuis-logo-payoff.svg
Spring naar content
  • ontwikkelingsgericht werken
  • betrokkenheid
  • samenwerking school

Peuteropvang

Fantaziehuis Prins Maurits

Hooibeestje 2 4007 HD

ook beschikbaar op deze locatie: Buitenschoolse opvang Kinderdagopvang

Group 1457d
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

Bij peuteropvang Fantaziehuis Prins Maurits hebben wij een geweldige buitenruimte en een vrolijke, open binnenruimte waar kinderen lekker kunnen spelen. De ontwikkeling van het kind staat centraal. Wij werken met bepaalde thema’s waarbij we peuters uitdagen om zich te ontwikkelen.

Op deze locatie werken we met methodiek voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Dit programma is speciaal voor kinderen vanaf 2,5 jaar die extra stimulering in hun ontwikkeling kunnen gebruiken. Zo krijgen alle kinderen een gelijke start op de basisschool.

De peuteropvang is onderdeel van integraal kindcentrum Prins Maurits waar ook kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en basisschool Prins Maurits zijn gevestigd. Er is een nauwe samenwerking tussen de leerkrachten en pedagogische medewerkers, waardoor regelmatig overleg plaatsvindt. Op deze manier dragen ze bij aan een kwalitatief goede speel- en leeromgeving voor jonge kinderen voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Meer informatie over het Integraal Kindcentrum is te vinden op IKC Prins Maurits.

”Onze vaste medewerkers op de groep werken iedere dag weer met veel enthousiasme. Ze bieden geborgenheid en structuur, werken met thema’s en dragen bij aan een goede voorbereiding op school.”

Angela Vrijhof, teamleider

 

Praktische info

Deze kleinschalige locatie heeft één groep.

  • Maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag: 08.30 tot 14.00 uur.
  • Woensdag: 08.30 tot 13.30 uur.

Een dag op de peuter opvang

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 6