Fantaziehuis Prins Maurits | Fantaziehuis https://fantaziehuis.nl/wp-content/uploads/2021/11/Fantaziehuis_logo_do_Fantaziehuis-logo-payoff.svg
Spring naar content
  • gezamenlijke activiteiten
  • alles onder 1 dak
  • veel speelruimte buiten

Kinderdagopvang

Fantaziehuis Prins Maurits

Hooijbeestje 2 Tiel 4007 HD

ook beschikbaar op deze locatie: Buitenschoolse opvang Peuteropvang

Group 1457d
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

Per direct plekken beschikbaar!
➜ Maandag, dinsdagmiddag, woensdag & vrijdag (0 t/m 4 jaar)
Meld je kind direct aan!

Bij Fantaziehuis Prins Maurits werken we met een duidelijke dagstructuur voor de kinderen. Dit zorgt ervoor dat ze zich veilig voelen en daardoor kunnen ze zich optimaal ontwikkelen.

De gezellige en frisse leefruimte grenst aan een grote buitenruimte. Kinderen hoeven zich bij Prins Maurits dan ook niet te vervelen. Er is hier van alles te doen en te zien. Omdat kinderdagverblijf Prins Maurits onderdeel is van een kindcentrum ontwikkelt je kind zich hier in een doorgaande leerlijn vanaf 0 tot aan 12 jaar. De overstap van het kinderdagverblijf naar de basisschool is hier zo gemaakt.

Het kinderdagverblijf is onderdeel van integraal kindcentrum Prins Maurits waar ook peuteropvang Fantaziehuis Prins Maurits, buitenschoolse opvang Fantaziehuis Prins Maurits en basisschool Prins Maurits zijn gevestigd. Er is een nauwe samenwerking tussen de leerkrachten en de pedagogisch medewerkers, waardoor regelmatig overleg plaatsvindt. Op deze manier dragen ze bij aan een kwalitatief goede speel- en leeromgeving voor jonge kinderen voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

“Op ons dagverblijf bieden wij opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Het team heeft veel ervaring en werken met heel veel toewijding, wat de kinderen zeker zullen voelen.”

Angela Vrijhof, teamleider

Praktische info

Deze kleinschalige locatie heeft één groep.

Maandag t/m vrijdag: 07.00 tot 18.00 uur.

Een dag op het kinderdagverblijf

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 6