Fantaziehuis Ut Bottertjen | Fantaziehuis
Spring naar content
  • christelijk
  • warm & huiselijk
  • taalontwikkeling

Kinderdagopvang

Fantaziehuis Ut Bottertjen

Slenk 1, 8321 LD Urk, Nederland

ook beschikbaar op deze locatie: Buitenschoolse opvang

Group 1457d
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

Wij bieden een veilige plek waar kinderen zich thuis voelen en zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. Binnen ons team werken wij voortdurend aan specialisatie, waardoor wij goed kunnen inspelen op de wensen en behoeften van de kinderen. De pedagogisch medewerkers besteden veel aandacht aan taalontwikkeling. De kinderen brengen graag een bezoek aan de bibliotheek en zingen graag liedjes.

Wij werken vanuit een christelijke levensvisie, met als uitgangspunt dat ieder kind uniek is. Ook met onze thema’s sluiten we hierop aan. Zo vormen we een aanvulling op de opvoeding thuis, ook qua identiteit.

Fantaziehuis Ut Bottertjen is gevestigd in het multifunctionele kindcentrum Urk waar ook de buitenschoolse opvang Fantaziehuis Ut Bottertjen is gevestigd. Kinderen ervaren binnen het kindcentrum Urk een vertrouwde omgeving, waar jong en oud samenkomen.

“Met veel liefde en een lach, maken we iets moois van elke dag!”

Meta Fruytier-Dunnink, teamleider

Praktische info

  • Op het kinderdagverblijf (KDV) hebben wij 2 groepen. Dit zijn beide verticale groepen voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. De ‘Vissertjes’  is een groep waar 16 kinderen opgevangen mogen worden en de ‘Schippertjes’ voor 12 kinderen.

Maandag t/m vrijdag: 07:30 tot 18:30 uur.

Een dag op het kinderdagverblijf

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 6