Ons bestuur | Fantaziehuis
Spring naar content
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

Bestuur

Fantaziehuis is onderdeel van Samenwerkende Kinderopvang. De operationele leiding is in handen van Angela Wijkstra en Karin van Leeuwen.

Angela Wijkstra | labeldirecteur

‘Als labeldirecteur ben ik eindverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Fantaziehuis. Elke dag maak ik me sterk voor een fijne plek vol verbinding en waardering voor ouders en kinderen.

Ouders hebben een belangrijke taak als het gaat om de zorg en ontwikkeling van hun kinderen. Een taak die ook nog eens uitgevoerd wordt in het spitsuur van het leven. Als partner in ontwikkeling staan onze professionele en betrokken medewerkers ouders bij. Elk kind is uniek en verdient het om persoonlijke talenten tot bloei te laten komen. We bieden kinderen een veilige en uitdagende omgeving om spelenderwijs zichzelf en de wereld om zich heen te ontdekken. Fantaziehuis geeft zo elk kind een stevig fundament.’

foto Angela Wijkstra

Karin van Leeuwen | operationeel directeur

‘Als operationeel directeur geef ik onze missie en pedagogische visie handen en voeten. Doel van al onze activiteiten is bijdragen aan de groei en ontwikkeling van kinderen. Voor ouders willen we een partner in de opvoeding zijn. Op alle niveaus van onze organisatie werkt dit door.

De kennis en expertise van onze medewerkers is hierbij cruciaal. Deze expertise omvat kennis van het jonge kind. Wij zijn de specialisten om kinderen spelenderwijs te laten leren. Net als bij de kinderen gunnen we het ook elke medewerker om continue te leren en zich te ontwikkelen. Daartoe bieden we medewerkers veel kansen en doorgroeimogelijkheden. Fantaziehuis is hierin uniek. Pedagogisch medewerkers kunnen bij ons doorgroeien tot teamleider of manager. We kijken niet alleen naar de diploma’s, maar ook naar de talenten van de persoon achter de diploma’s. Er zijn ook volop mogelijkheden voor medewerkers om zich in de breedte te ontwikkelen. Hiervoor bieden we specialisaties in pedagogiek, als auditor of andere ondersteunende taken op het gebied van organisatie of management.

Op die manier sluiten we als organisatie beter aan bij de individuele talenten van medewerkers en bieden we maatwerk. Zodat niet alleen de kinderen, maar ook de medewerkers zich kunnen ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf!’

Group 1457d