bso | Fantaziehuis
Spring naar content
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

thuiskomen na school

buitenschoolse opvang

Kinderen komen graag thuis bij Fantaziehuis, waar we ze een vertrouwde plek buiten schooltijd bieden. Lekker buiten spelen? Creatief bezig zijn of samen een spelletje doen? Of toch liever op de bank kruipen met een spannend boek? Kinderen kunnen bij ons spelenderwijs ontdekken waar hun talenten en interesses liggen. Op school moet er veel. Op de buitenschoolse opvang mag er veel. We bieden voor elk kind wat wils.

afgestemd op de kinderen

de leukste activiteiten

Samen met de kinderen geven we invulling aan de middag met originele activiteiten. Hiervoor werkt Fantaziehuis samen met DoenKids. Deze online database biedt inspiratie met interessante thema’s en meer dan 3.000 sportieve, creatieve en uitdagende activiteiten. De pedagogisch medewerkers kunnen selecteren op ontwikkelingsgebieden en interesses die aansluiten bij de kinderen van de groep. We staan open voor het initiatief van het kind en dagen kinderen uit. Dat is het hart van ons pedagogisch beleid. De grotere kinderen mogen meedenken bij de samenstelling van de programma’s. De ervaring leert dat kinderen het vaak leuk vinden om mee te doen, maar uiteraard is dat op de buitenschoolse opvang altijd vrijblijvend.

Group 1457d

vind jouw Fantaziehuis

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 6
Group 1457d

wat ouders en medewerkers zeggen

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 6

een plek voor elk kind

elk Fantaziehuis uniek

Elk Fantaziehuis kent een eigen karakter: van een stadse opvang midden in Utrecht tot een kleinschalige locatie in een dorp in de Betuwe. Ook al draagt elke locatie dezelfde naam, elke locatie is net ietsje anders. Die unieke kenmerken noemen we de plus van de locatie. Samen met het team van pedagogisch medewerkers kijken we op welke manier we die plus het beste vertalen voor de kinderen en hun ouders. Zo maken we van elk Fantaziehuis een echt thuis.

partner in ontwikkeling

meer dan kinderopvang

de kracht van samen

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 4