Spring naar content

contact opnemen met klantadvies

Hoe kun je ons bereiken?

Group 1457d
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

Veelgestelde vragen van ouders

De kosten van kinderopvang hangt af van het aantal dagen dat het kind op de opvang verblijft en hoeveel kinderopvangtoeslag je ontvangt.

Kinderopvangtoeslag is een bijdrage van de overheid in de kosten van kinderopvang. Ouders die werken of studeren hebben recht op deze toeslag. Voor kinderopvangtoeslag gelden een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden staan op de website van de Belastingdienst.

De hoogte van de toeslag hangt af van je inkomen en dat van een eventuele toeslagpartner, het aantal kinderen en het aantal dagen dat de kinderen op de opvang zijn. Ook het aantal uur dat de minst werkende ouder werkt, telt  mee. Om je toeslag te berekenen kun je een proefberekening maken.

Klik hier voor meer informatie over kinderopvangtoeslag

Heb je recht op toeslag? Wacht dan niet te lang met het aanvragen van kinderopvangtoeslag. Zo weet je zeker dat je je toeslag op tijd ontvangt.

Op nationale feestdagen zijn de locaties gesloten. Voor deze dagen wordt geen ruiltegoed verstrekt. Het gaat om de volgende dagen:

  • Nieuwjaarsdag
  • Tweede Paasdag
  • Koningsdag
  • Bevrijdingsdag (1 x per vijf jaar)
  • Hemelvaartsdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste en Tweede Kerstdag

Op Goede Vrijdag en de dag na Hemelvaart zijn alle locaties open.

De openingstijden verschillen per locatie. Op de specifieke pagina van jouw Fantaziehuis vind je de geldende openingstijden.

Alle kinderopvanglocaties worden regelmatig geïnspecteerd door de GGD. Op de betreffende locatiepagina vind je de link naar de meest recente inspectierapporten.

Fantaziehuis

Postbus 2728

3500 GS Utrecht

Klik hier voor het invullen van het klachtenformulier.

Lees hier het Klachtenreglement van Fantaziehuis

Bij de uitvoering van het werk zijn de pedagogisch medewerkers gericht op de ontwikkeling van ieder kind. De pedagogisch medewerkers beoordelen, op basis van wat zij zien en horen, welke ontwikkelingsbehoeften een kind heeft. Zo maakt Fantaziehuis het verschil!

In het Pedagogisch beleidsplan Fantaziehuis 2022 wordt onze dienstverlening uitvoerig behandeld.

Klantadvies is bereikbaar dagelijks van 08.30 tot 17.00 uur.

Stuur een mail via klantadvies@fantaziehuis.nl
Of neem telefonisch contact met ons op 0306702177