Contact | Fantaziehuis
Spring naar content

contact opnemen met klantadvies

Hoe kun je ons bereiken?

We staan je graag telefonisch te woord op werkdagen tussen 8.30-13.00 uur. Heb je vragen over de planning of wijzigingen van je contract? Je kunt deze het beste mailen naar klantadvies@fantaziehuis.nl.

Group 1457d
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

Veelgestelde vragen van ouders

De kosten van kinderopvang hangt af van het aantal dagen dat het kind op de opvang verblijft en hoeveel kinderopvangtoeslag je ontvangt.

Kinderopvangtoeslag is een bijdrage van de overheid in de kosten van kinderopvang. Ouders die werken of studeren hebben recht op deze toeslag. Voor kinderopvangtoeslag gelden een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden staan op de website van de Belastingdienst.

De hoogte van de toeslag hangt af van je inkomen en dat van een eventuele toeslagpartner, het aantal kinderen en het aantal dagen dat de kinderen op de opvang zijn. Ook het aantal uur dat de minst werkende ouder werkt, telt  mee. Om je toeslag te berekenen kun je een proefberekening maken.

Klik hier voor meer informatie over kinderopvangtoeslag

Heb je recht op toeslag? Wacht dan niet te lang met het aanvragen van kinderopvangtoeslag. Zo weet je zeker dat je je toeslag op tijd ontvangt.

Op de volgende dagen is de locatie gesloten:

  • Nieuwjaarsdag
  • Tweede Paasdag
  • Koningsdag
  • Bevrijdingsdag (1 x per vijf jaar)
  • Hemelvaartsdag
  • Tweede Pinksterdag
  • Eerste en Tweede Kerstdag

De dag na Hemelvaart zijn de locaties voor peuteropvang gesloten.

Op kerstavond en oudejaarsdag sluiten de locaties om 16.00 uur de deuren.

Fantaziehuis kent twee studiedagen voor medewerkers: een studiedag voor de kinderdagopvang en peuteropvang en een studiedag voor de medewerkers van de buitenschoolse opvang. Die dag is de locatie gesloten.

Voor deze sluitingen wordt geen ruiltegoed verstrekt.

De openingstijden verschillen per locatie. Op de specifieke pagina van jouw Fantaziehuis vind je de geldende openingstijden.

Alle kinderopvanglocaties worden regelmatig geïnspecteerd door de GGD. Op de betreffende locatiepagina vind je de link naar de meest recente inspectierapporten.

Fantaziehuis
Postbus 2728
3500 GS Utrecht

Klik hier voor het invullen van het klachtenformulier.

Lees hier het Klachtenreglement van Fantaziehuis

Bij de uitvoering van het werk zijn de pedagogisch medewerkers gericht op de ontwikkeling van ieder kind. De pedagogisch medewerkers beoordelen, op basis van wat zij zien en horen, welke ontwikkelingsbehoeften een kind heeft. Zo maakt Fantaziehuis het verschil!

In het Pedagogisch beleidsplan Fantaziehuis wordt onze dienstverlening uitvoerig behandeld.

Klantadvies staat je graag telefonisch te woord op werkdagen tussen 8.30-13.00 uur op 030-6702177.

Heb je vragen over de planning of wijzigingen van je contract? Je kunt deze het beste mailen naar klantadvies@fantaziehuis.nl

Op de specifieke pagina van jouw Fantaziehuis vind je de geldende openingstijden en contactgegevens van de locatie.

 

Het bestuur van Fantaziehuis wordt gevormd door Angela Wijkstra. Lees hier meer over haar verhaal.