Ons verhaal | Fantaziehuis
Spring naar content
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

ook voor ouders

partner in ontwikkeling

Bij Fantaziehuis spelen we in op de belevingswereld van onze kinderen. De pedagogisch medewerkers prikkelen hun interesses en talenten. Want we vinden dat alle kinderen het verdienen om zichzelf en hun unieke talenten te ontplooien. We gunnen kinderen groots te dromen, met beide benen op de grond. Want een goede voorbereiding op het leven in onze maatschappij hoort hier ook bij.

Met recht kunnen we stellen dat we jarenlange kennis en ervaring hebben. We weten heel veel over de ontwikkeling van opgroeiende kinderen. Dat maakt ons de partner in ontwikkeling voor kinderen en hun ouders.

Fantaziehuis_pictogram_partner in ontwikkeling

de plek voor kinderen en hun ouders

meer dan kinderopvang

Elk Fantaziehuis kent een eigen karakter: van een stadse opvang midden in Utrecht tot een kleinschalige locatie in een dorp in de Betuwe. Ook al draagt elke locatie dezelfde naam, elke locatie is net ietsje anders. Die unieke kenmerken noemen we de plus van de locatie. Samen met het team van pedagogisch medewerkers kijken we op welke manier we die plus het beste vertalen voor de kinderen en hun ouders. Zo maken we van elk Fantaziehuis een echt thuis.

Group 1457d

De geschiedenis van Fantaziehuis

Fantaziehuis is ontstaan uit negen verschillende kinderopvangorganisaties, van Saartje en Speeldorp in Utrecht tot Kinderopvang Rivierenland in de Betuwe en CKO de Ark. Samen met 600 medewerkers zorgen we elke dag voor zo’n 5.000 kinderen verspreid over meer dan 50 vestigingen voor kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Midden-Nederland.

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 4