Fantaziehuis Cartesius | Fantaziehuis https://fantaziehuis.nl/wp-content/uploads/2021/11/Fantaziehuis_logo_do_Fantaziehuis-logo-payoff.svg
Spring naar content
  • creatief
  • zelfontdekking
  • in contact met de natuur

Kinderdagopvang

Fantaziehuis Cartesius

Cartesiusweg 23 Utrecht 3534 BA

ook beschikbaar op deze locatie: Buitenschoolse opvang

Group 1457d
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

Per direct enkele plekken beschikbaar!
➜ Voor peuters (2-4 jaar): woensdag.
Meld je kind direct aan!

Onalledaagse kinderopvang en een creatieve ontdekplek voor kinderen. Dat is Fantaziehuis Cartesius. Op onze opvang gaan we graag een creatief stapje verder. De ontwikkeling van het kind staat bij ons centraal. Dit is terug te vinden in de gerichte activiteiten en de houding van de pedagogisch medewerkers. In een warme en huiselijke omgeving dagen we kinderen uit om zichzelf en de wereld om zich heen te ontdekken.

Kinderen kunnen heerlijk spelen in onze grote tuin, een groene oase midden in de stad. We betrekken kinderen bij de dagelijkse handelingen en knutselen graag met diverse vormen, materialen en voorwerpen. Ook bieden we extra activiteiten voor peuters vanaf 2,5 jaar zoals mindfulness, peutergym, jazz dance en theater. Er valt genoeg te beleven!

“Het is een erg warme locatie. Het team laat je welkom voelen. Zowel bij personeel, als bij ouders en vooral bij de kinderen. Elke dag worden er leuke en leerzame activiteiten met de kinderen gedaan. Ook zijn er veel ruimtes waarbij kinderen hun fantasie kunnen gebruiken.”

Iris, teamleider

Praktische info

  • 3 babygroepen
  • 3 peutergroepen
  • 1 verticale groep

Maandag t/m vrijdag: 07.30 tot 18.30 uur.

Een dag op het kinderdagverblijf

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 6