Fantaziehuis 't Spoor | Fantaziehuis https://fantaziehuis.nl/wp-content/uploads/2021/11/Fantaziehuis_logo_do_Fantaziehuis-logo-payoff.svg
Spring naar content
  • speelrijke omgeving
  • indoor speelplaats
  • talentontwikkeling

Kinderdagopvang

Fantaziehuis ’t Spoor

Operettelaan 651 Utrecht 3543 BR nl

Group 1457d
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

Per direct plekken beschikbaar:
➜ Peutergroep (2-4 jaar): Maandag, woensdag & vrijdag
Meld je kind direct aan!

Bij Fantaziehuis ’t Spoor beginnen we de dag graag met een dansje. Iedereen is gek op dit ochtendritueel! Daarna kiezen we samen met de kinderen uit tal van activiteiten, passend bij de leeftijd en ontwikkelingsfase. We gaan knutselen, buiten spelen of muziek maken en liedjes zingen. Ook maken we graag samen iets lekkers zoals koekjes of pannenkoeken.  Er is een seizoensbord op de peutergroepen en verticale groep waardoor de kinderen leren over de seizoenen, de dagen, de tijd en het weer.

Ook heeft ’t Spoor naast de groepsruimtes binnen nog extra speelruimtes. Zij kunnen hier hun energie kwijt op de gymmatten /klimelementen. In deze ruimtes worden andere spelmaterialen aangeboden dan op de groep, zodat de kinderen op een andere manier uitgedaagd worden in hun ontwikkeling.

We hebben 3 verschillende tuinen. In onze natuurtuin gaan kinderen heerlijk op ontdekking. Ze kunnen lekker buiten spelen of in de moestuin helpen. We gaan regelmatig bij de eendjes kijken in het park.

Op onze locatie zitten naast groepen van Fantaziehuis ‘t Spoor ook 2 groepen van peutercentrum Irene, van de organisatie Amerpoort. Zij bieden opvang en behandeling aan kinderen met een beperking. Regelmatig ondernemen we samen activiteiten.

Praktische info

  • 1 verticale groep (0-4 jaar)
  • 3 babygroepen (0-2 jaar)
  • 2 peutergroepen (2-4 jaar)

  • Maandag t/m vrijdag (7.30 tot 18.30 uur).

Check hier voor extra informatie over onze locatie en de inspectierapporten van de GGD

De GGD over de pedagogisch medewerkers van ’t Spoor: “Er wordt met regelmaat waardering voor de kinderen uitgesproken. Door het geven van complimentjes wordt het positief zelfbeeld versterkt.”

Een dag op het kinderdagverblijf

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 6