Peuteropvang | Fantaziehuis
Spring naar content
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

peuters op ontdekkingsreis

peuteropvang

Peuters vanaf 2 jaar zijn van harte welkom om bij Fantaziehuis de wereld te ontdekken. Met een flinke dosis enthousiasme stimuleert ons professionele team kinderen samen te groeien en spelenderwijs te leren. We vergroten het zelfvertrouwen van peuters met kleine taakjes die ze zelf succesvol kunnen uitvoeren. Zo trainen we hun zelfstandigheid. Samenwerken en durven vragen komen hierbij ook aan bod. Bij peuteropvang staat de eigen ontdekkingsreis van kinderen centraal. We staan open voor het initiatief van het kind en dagen kinderen uit. Dat is het hart van ons pedagogisch beleid.

de beste voorbereiding op de basisschool

spelenderwijs aan de slag

Peuteropvang werkt themagericht, over reuzen en kabouters bijvoorbeeld. Dat is een onderwerp met mooie handvatten om meer te weten te komen over begrippen als ‘groot’ en ‘klein’. De pedagogisch medewerkers gaan spelenderwijs met peuters aan de slag. Peuters oefenen met werken in een kring en het afmaken van hun activiteit. We hebben hierbij aandacht voor een brede ontwikkeling. Dat maakt peuteropvang de beste voorbereiding op de basisschool.

Group 1457d

vind jouw fantaziehuis

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 6
Group 1457d

wat ouders en medewerkers zeggen

 

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 6

een plek voor elk kind

elk Fantaziehuis uniek

Elk Fantaziehuis kent een eigen karakter: van een stadse opvang midden in Utrecht tot een kleinschalige locatie in een dorp in de Betuwe. Ook al draagt elke locatie dezelfde naam, elke locatie is net ietsje anders. Die unieke kenmerken noemen we de plus van de locatie. Samen met het team van pedagogisch medewerkers kijken we op welke manier we die plus het beste vertalen voor de kinderen en hun ouders. Zo maken we van elk Fantaziehuis een echt thuis.


partner in ontwikkeling

 

meer dan kinderopvang

de kracht van samen

Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen 4