Fantaziehuis opent nieuwe Sport BSO in Geldermalsen | Fantaziehuis
Spring naar content

Fantaziehuis opent nieuwe Sport BSO in Geldermalsen

26 maart 2024

sport bso in geldermalsen
Group 1457d
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

Fantaziehuis De Buitenplaats opent binnenkort haar deuren in Geldermalsen. Op deze locatie staat alles in het teken van sport en spel. Graag laten we je kennismaken met deze nieuwe sport BSO.

Fantaziehuis De Buitenplaats

Fantaziehuis De Buitenplaats is gelegen aan Randweg 5 in Geldermalsen. De sportvelden daar bieden een uitdagende omgeving voor kinderen van basisschool de Jan Harmsenhof en Oranje Nassauschool. Bij De Buitenplaats kunnen kinderen zich helemaal uitleven tijdens uitdagende sport- en spelactiviteiten. Eric van ’t Hoog uit Geldermalsen zal als bevlogen pedagogisch medewerker het hart zijn van deze nieuwe locatie. Hij staat klaar om de kinderen te begeleiden, te inspireren en kennis te laten maken met de veelzijdige wereld van allerlei sport en spel. “Tijd om in beweging te komen!”

Ook aan de kleinere kinderen wordt gedacht. De Buitenplaats biedt een warme en huiselijke omgeving waar ze zich direct thuis zullen voelen. We hebben gezellige hoekjes ingericht. Even terugtrekken met een leuk boekje op de bank? Of liever samen met vrienden en vriendinnen een spelletje kunnen spelen aan tafel? Het kan allemaal bij De Buitenplaats!

Wil je meer weten over Fantaziehuis De Buitenplaats en de avonturen die jouw kind daar te wachten staan? Lees hier meer en meld je vandaag nog aan voor onze Sport BSO in Geldermalsen.