Samenwerking tussen Van Kekem Fruit en Fantaziehuis | Fantaziehuis
Spring naar content

Samenwerking tussen Van Kekem Fruit en Fantaziehuis

02 januari 2024

samenwerking fantaziehuis en van kekem fruit
Group 1457d
Fantaziehuis_logo_do_Pebble lijn groen d6

Fantaziehuis is verheugd om Van Kekem Fruit als onze leverancier voor seizoensgebonden fruit op onze locaties aan te kondigen. Deze keuze is gebaseerd op onze toewijding aan duurzaamheid en het streven naar een gezonde relatie met voeding.

Waarom Van Kekem Fruit?

1. Bewust:
Van Kekem Fruit levert producten rechtstreeks uit hun eigen boomgaarden, die Planet Proof gecertificeerd zijn. Dit certificaat garandeert dat de producten op een duurzame manier worden geteeld, waardoor we bijdragen aan een gezonde planeet.

2. Gevarieerd:
Met een assortiment van meer dan 50 soorten groenten en fruit kunnen we een gevarieerd en smakelijk menu aanbieden. Zo stimuleren we kinderen om verschillende soorten gezonde voeding te proeven en te waarderen.

3. Seizoensgebonden:
Van Kekem maakt bewuste keuzes op basis van seizoensgebondenheid. Dit niet alleen om de smaak en versheid te waarborgen, maar ook om kinderen bewust te maken van de natuurlijke cyclus van voedsel. Seizoensgebonden keuzes dragen bij aan ons streven naar duurzaamheid en educatie over de herkomst van voeding.

Door Van Kekem Fruit te kiezen als leverancier, verbinden we ons aan een duurzame aanpak en streven we ernaar kinderen te inspireren tot gezonde voedingskeuzes, terwijl ze tegelijkertijd leren over de waarde van seizoensgebonden en lokaal geteeld fruit. Er groeien immers geen aardbeien in de winter…